Conferința Asociației Psihologilor din România

Dragi colegi, Asociația de Psihoterapie Integrativă și Psihologie Clinică vă invită să participați în perioada 11-14 noiembrie 2021, la Conferința Asociației Psihologilor din România (APR). Regăsiți aici detalii despre conferință.

Mai jos este mesajul introductiv al Prof. Univ. Dr. Daniel David, Președintele Asociaţiei Psihologilor din România (APR):

„Organizarea conferinței Asociației Psihologilor din România (APR) este evenimentul academic și profesional principal al comunității psihologilor din România. Înființată în 1964, APR a devenit organizația reprezentativă a psihologie din România, membră în International Union of Psychological Science, organizație unde APR reprezintă și astăzi România.

Conferința APR aduce împreună oamenii de știință, practicienii și “scientists-practitioners” din domeniu și din domenii conexe, care, prin legături și colaborări bidirecționale, împing știința și profesia psihologiei din țară spre calitate, dezvoltare și integrarea în știința și practica internațională a psihologiei. De asemenea, conferința APR este cadrul în care studenții în psihologie sunt familiarizați cu comunitatea psihologilor din țară, comunitatea în care se formează și pe care apoi o vor defini ca oameni de știința/practicieni.

Organizarea în acest an, 2021, a conferinței APR în București înseamnă o valorizare a celei mai mari comunități de psihologi din România și onorarea locului unde s-a format și s-a dezvoltat inițial Asociația Psihologilor din România. Într-adevăr, după înființarea din 1964 în București, APR a avut prima conferință națională în 1966, organizată tot în București.

Colegii din comitetele științifice și de organizare au pregătit un program absolut remarcabil, care nu doar să satisfacă nevoile/interesele/valorile diverse ale membrilor comunității APR, dar care să și creeze nevoie/interese/valori noi, unele la care încă nici nu vă gândiți, în acord cu cele mai bune practici internaționale în domeniu.

Vă invităm așadar la acest eveniment major al psihologiei românești și aștept cu drag să vă salut și să ne reconectăm în acest cadru!

Cu prețuire,

Prof. Univ. Dr. Daniel David

Președintele Asociaţiei Psihologilor din România (APR)”