facebook

Incep inscrierile pentru un nou curs de psihoterapie 2017

Vreti sa deveniti psihoterapeut?

Asociatia de Psihoterapie Integrativa si Psihologie Clinica va ofera posibilitatea de a deveni psihoterapeut chiar acum.

 O echipa deosebita de psihoterapeuti valorosi, recunoscuti pe plan local si national, va invita sa cunoasteti secretele psihoterapiei alaturi de ei. Veniti la scoala de psihoterapie integrativa unde veti afla tehnici si metode recunoscute pentru efectul lor pozitiv. Formarea de baza presupune 640 ore de lucru la care se adauga ore de dezvoltare personala si supervizare. Probabil nu va puteti hotari intre diversele metode de lucru cu efecte garantate. Numai aici puteti invata hipnoza, psihanaliza, terapie cognitiv-comportamentala, terapie de cuplu, psihoterapie pozitiva, psihosomatanaliza, alaturi de conceptele de baza in psihopatologie si psihiatrie. Iata, deci, un pachet pretios pentru un profesionist desavarsit.

 

Formatorii Magda Luchian, Carmen Lovinescu, Cristian Petrescu, Augustin Cambosie, Gabriela Hum, Iustinian Turcu, Doina Budeanu, Radu Andrei, Andre Moreau, Jerome Chidharom si altii sunt specialisti cu multi ani de experienta si rezultate profesionale evidente si fac parte din toate cele trei profesii PSI: atat psihoterapeuti la cel mai inalt nivel care va vor dovedi eficienta tehnicilor si metodelor de interventie, alaturi de psihologi clinicieni dedicati de la care veti afla tainele evaluarii, interviului si observatiei clinice, cat si medici psihiatri care va vor familiariza cu notiunile despre sanatatea mintala.

Dupa dezvoltarea personală, formarea de baza si perioada de supervizare, obtineti certificatul de libera practica ca Psihoterapeut si, la cerere, certificatul prin care puteti practica si in tările europene (ambele eliberate de Colegiul Psihologilor din România).

Înscrierile se fac până pe 15 noiembrie 2016, susținerea interviului in luna decembrie 2016, iar cursurile încep în luna ianuarie 2017.
Persoana de contact pentru înscrieri: Felicia Ciobanu, adresa de e-mail contact @ apipc.ro, telefon 0722/267796.

©2013-2016 - Asociatia de Psihoterapie Integrativa si Psihologie Clinica (APIPC)